Готвачът на Брад Пит се завръща в българското село

Павлина Георгиева
Павлина Георгиева
3 Минути

Виртуозният кулинар Илиян Кустев, с опит в най- престижните световни ресторанти и готвил за звезди от световен ранг, ще влезе в новия сезон на телевизионното предаване „Фермата“, което ще стартира съвсем скоро тази по bTV. След 5- ти септември Илиян Кустев рязко ще смени атмосферата на собствения си ресторант и петзвездните хотели със селската обстановка в едно от най- предизвикателните и български телевизионни предавания.

Темата на риалитито тази година е „Пътят на една мечта“- мотив, който ще мотивира участниците и зрителите да изпитат заедно волята си за промяна и силата на човешкия дух.

Великобритания, земеделски производители, Agrozona.bgДо този момент 43- годишният софиянец е готвил за всеизвестни личности като принц Чарлз и  Маргрет Тачер, както и за омайния холивудски актьор Брат Пит.

Кустев работи рамо до рамо с Chef Джон Уилиямс в петзвездния „Ritz Hotel”, а в Париж твори с Chef Пиер Гание в ресторант с най-високото кулинарно отличие – три звезди Мишлен.

В следващите месеци обаче той ще се изправи пред предизвикателствата на селския живот и ще се бори за голямата награда от 100 хиляди лева, заедно с останалите си опоненти в риалитито.

Кустев ще се бори за голямата награда и мечтата си за собствен ресторант

 

„Реших да участвам във „Фермата“, защото искам да разбера как ще се справи градското момче, тоест аз, с това предизвикателство. Аз съм много луда глава, правил съм много неща. Не ме е страх и от работата –  строил съм, доил съм. Но ми е интересно как ще се държа психически, какво ще построя… Естествено интересуват ме парите, за да изравня головата разлика и да се оправя с ресторанта. Той е моя отдавнашна мечта, реализирана наскоро и потопена от пандемията“,споделя Кустев.

„В кулинарията добиваш опит и качества, които на друго място трудно можеш да придобиеш. Смятам, че креативността, на която залагам в работата си, ще ми помогне и във Фермата. Искам да видя как в предаването от нищо ще направим нещо. Естествено, ще има трудности, ама то и в живота има“, разкрива част от  стратегията си Chef Кустев.

Павлина Георгиева завършва Факултета по журналистика на СУ „Св. Климент Охридски“. В Аgrozona приоритет са й биологичното земеделие и здравословните храни, розопроизводството, пчеларството, ловът и риболовът.

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА