Готвачът на Брад Пит се завръща в българското село

Павлина Георгиева
Павлина Георгиева
3 Минути

Виртуозният кулинар Илиян Кустев, с опит в най- престижните световни ресторанти и готвил за звезди от световен ранг, ще влезе в новия сезон на телевизионното предаване „Фермата“, което ще стартира съвсем скоро тази по bTV. След 5- ти септември Илиян Кустев рязко ще смени атмосферата на собствения си ресторант и петзвездните хотели със селската обстановка в едно от най- предизвикателните и български телевизионни предавания.

Темата на риалитито тази година е „Пътят на една мечта“- мотив, който ще мотивира участниците и зрителите да изпитат заедно волята си за промяна и силата на човешкия дух.

Великобритания, земеделски производители, Agrozona.bgДо този момент 43- годишният софиянец е готвил за всеизвестни личности като принц Чарлз и  Маргрет Тачер, както и за омайния холивудски актьор Брат Пит.

Кустев работи рамо до рамо с Chef Джон Уилиямс в петзвездния „Ritz Hotel”, а в Париж твори с Chef Пиер Гание в ресторант с най-високото кулинарно отличие – три звезди Мишлен.

В следващите месеци обаче той ще се изправи пред предизвикателствата на селския живот и ще се бори за голямата награда от 100 хиляди лева, заедно с останалите си опоненти в риалитито.

Кустев ще се бори за голямата награда и мечтата си за собствен ресторант

 

„Реших да участвам във „Фермата“, защото искам да разбера как ще се справи градското момче, тоест аз, с това предизвикателство. Аз съм много луда глава, правил съм много неща. Не ме е страх и от работата –  строил съм, доил съм. Но ми е интересно как ще се държа психически, какво ще построя… Естествено интересуват ме парите, за да изравня головата разлика и да се оправя с ресторанта. Той е моя отдавнашна мечта, реализирана наскоро и потопена от пандемията“,споделя Кустев.

„В кулинарията добиваш опит и качества, които на друго място трудно можеш да придобиеш. Смятам, че креативността, на която залагам в работата си, ще ми помогне и във Фермата. Искам да видя как в предаването от нищо ще направим нещо. Естествено, ще има трудности, ама то и в живота има“, разкрива част от  стратегията си Chef Кустев.

СВЪРЗАНИ НОВИНИ
Павлина Георгиева завършва Факултета по журналистика на СУ „Св. Климент Охридски“. В Аgrozona приоритет са й биологичното земеделие и здравословните храни, розопроизводството, пчеларството, ловът и риболовът.

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама