Plant’s Soul: Кои сме ние?

Екип на Агрозона
Екип на Агрозона
3 Минути

От компанията предлагат иновативни 100% биологични торове, произведени в България

Plant’s Soul Bulgaria е официален разпространител на основната и утвърдена марка за агро-биотехнологии в България, РОМБ ООД. Ние предлагаме иновативни 100% биологични торове, произведени в България, които включват микробиални и хуминопроизводни разтвори. Цялата ни гама продукти може да се използва ефективно в конвенционалното, интегрираното, безоранно и в биологичното земеделие.

Слоганът на компанията ни е „Съюзи се с природата“, защото дългогодишните научни разработки и следването на най-новите концепции в земеделието правят нашите продукти нужното звено между вашите цели и природата. Консултацията, която нашият екип професионалисти, ще ви предостави, включва добре обмислен план в зависимост от нуждите на вашето стопанство и стратегия за това как в дългосрочен план земеделската ви дейност да бъде все по-устойчива и рентабилна.

Природата няма господар и затова ние не можем да ви обещаваме предварително, но можем да ви дадем правилната насока и добър съвет. Бъдещето на нашата компания зависи от вашия успех!

История на компанията

От 1991 г. до този момент фирма РОМБ ООД има повече от 30 години от своя професионален старт. В България тя е първа с начинанието си да постави началото на една нова ера в биотехнологиите. В следващите години от създаването си, в резултат на много труд и прецизна наука, работните екипи на компанията успяват да очертаят нови граници на понятията за растително здраве, защита и продуктивност. Тя е първата българска компания и все още лидер в създаването на иновативни продукти, които, отдавна напуснали  територията  на  страната,  създават  добри  практики и работещи решения в земеделието по цял свят. Фирма РОМБ ООД е основана през 1991 г., а дейностите й включват изследвания в областта на биотехнологиите и продуцирането на биологично активни субстанции, тяхното изолиране, детекция и доказване ефективността им, изучаване на потенциалните им за полза в медицината, фармацията, хранителната индустрия, земеделието и екологията. РОМБ ООД разполага с изграден R&D център в рамките на Института по физиология на растенията и генетика към БАН, който включва лаборатории по агрономия, агрохимия, микробиология, биохимия, клетъчни и тъканни култури, фитопатология и контрол на вредители по растенията. Производствената база се намира в гр. Силистра.

ЕТИКЕТИ:
Agrozona.bg e специализиран новинарски сайт за бизнес и земеделие. Нашата цел е да информираме своите читатели за новостите и добрите практики в агробизнеса у нас и по света. Agrozona.bg Ви предоставя експертни анализи и съвети за успешна реализация в сектора, а също така информация за важни срокове и събития. При нас ще намерите още и интересни и полезни съвети за вашето хоби. Екипът на Агрозона подготвя цялото съдържание на сайт и списание Агрозона. В него участват 4 журналисти, както и стажантите, които се учат на аграрна журналистика в редакцията на Агрозона

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА