Как да отглеждаме бегонията си
Бегонията е любимо цвете на много от нас. От нея има над…
190 хил. лв. приходи от ловен туризъм в Ловеч
Над 190 хил. лв. са били приходите от ловен туризъм на територията на Регионалната…
Мощният чистач на организма
Ябълковият оцет има "златни" предимства за здравето на организма. Разреден с чаша…
Време е да пръскаме овошките
Времето е подходящо за пръскане на овошките. Това съобщава седмичната прогноза на…
Над 911 диви прасета отстреляни в Смолян
Над 911 диви прасета са отстреляни в Смолян за изминалата година. Под…
Как Балканите празнуват Великден
Сръбският Великден се нарича Ускрс или Васкрс, което означава Възкресение. Както у…
Обединеното кралство произвежда 85% от уискито на ЕС
Близо 630 млн. литра чист алкохол са използвани за производството на уиски през 2016 г.…
Рецепта за крехко агнешко с дроб сърма за Гергьовден
Иван Иванов е главен готвач в ресторант „Чорбаджийска среща“. На 38 години…
Кой е растителният протеин на бъдещето
Протеините са основна съставка в храната, без която тялото ни не може…
3 начина да усвояваме по-добре витамините от храната
И без да е специалист по храненето, всеки може да каже, че…
Препарати за растителна защита – как да си направим сами
Листните въшки, паякообразните акари и други вредители нанесат неприятни вреди на цветята,…
Българските козунаци са най-сладки
Често Великденските празници са повод да си починем от строгите диети и…