Сладко без захар и уникални сокове показваме на АНУГА
„Очакванията ни с АНУГА са категорично свързани с намирането на нови контрагенти,…
24 кланици са осигурявали бялото месо през 2018 г.
24 са специализираните кланици за производство на бяло месо в България през…
Галиция създаде правна дефиниция на „занаятчийска храна“
Правителството на автономния регион в Северозападна Испания създаде правна дефиниция на термина…
Окончателно: Нови доставчици на плод и мляко влизат в училищата
Върховният административен - петчленен състав, реши окончателно да отхвърли искането за спиране…
23 млн. т повече зърно произвежда ЕС през новия сезон
Oбщата реколта от зърно в ЕС ще бъде 304,9 милиона тона, според…
Институтът по зеленчукови култури показва колекцията си от домати в Нощта на...
Като част от инициативата за Европейска нощ на учените, на 27-ми септември,…
Млякото и плодовете в училищата ще се доставят по новия ред
Доставките по схемите „Училищен плод“ и „Училищно мляко“ ще се извършват по…
Над 100 малки фермери доставят храна през онлайн платформа
Съвременният градски човек все по-често търси чиста храна, която да сложи на…
ПАСИФИКА ЕКСПЕРТ – eдинственият продукт за смесено заплевеляване с три активни вещества...
Пасифика Експерт действа безкомпромисно срещу житни и широколистни плевели и може да…
В сезона на консервите: Доматите поскъпнаха драстично
Доматите от открити площи поскъпват с 10-20% по борсите в страната, сочат…
Консумацията на патешко и гъшe месо ще нарасне до 8 милиона тона
България е в класацията на страните износителки на патешко и гъше за…
ЕС бележи рекорд в износа на храни
С повишение от 12.6% в сравнение с миналата година достигна износът на…