Онлайн семинар на тема ОСП 2023-2027: Изборът на България | 12 април от 10.00 часа

Екип на Агрозона
Екип на Агрозона
2 Минути

Виж програмата ТУК
Регистрирай се ТУК
Следете онлайн на тази страница от 10.00 часа

Кампанията CAP Green Zone стартира серия от Агросеминари, посветени на новата Обща селскостопанска политика.

Първият семинар е на тема „ОСП 2023-2027: Изборът на България“ и ще се проведе присъствено на 12 април от 10.00 часа в Зала 1 на Икономически университет – Варна, който е домакин на събитието. Можете да гледате семинара и онлайн в тази страница, както и социалните канали на CAP Green Zone.

В рамките на лекцията ще бъдат представени националните решения и интервенциите от обхавата на Стратегическия план по ОСП, които се предвижда да бъдат прилагани в новия програмен 2023-2027, както по отношение на директните плащания за земеделските стопани и секторната подкрепа, така и мерките за бъдещото развитие на селските райони и елементите на модернизация на новата ОСП.

Гост-лектор на семинара е Таня Георгиева, ключов експерт по околна среда от Националната селска мрежа. Модератор е доц. д-р Мария Станимирова, ръководител катедра „Аграрна икономика“.

След лекцията в рамките на онлайн предаването ще се излъчи документалният филм, реализиран в рамките на проекта CAP Green Zone – “Сноп надежда: Модерните фермери на България”. Всеки от зрителите ще може да зададе своите въпроси на създателите на филма.

Събитието ще се предава онлайн на живо в сайта на capgreenzone.bg, във Facebook и Youtube каналите на кампанията CAP Green Zone. Регистрирайте се за участие в семинара тук и ще ви изпратим връзка за живото предаване на вашия e-mail.

Agrozona.bg e специализиран новинарски сайт за бизнес и земеделие. Нашата цел е да информираме своите читатели за новостите и добрите практики в агробизнеса у нас и по света. Agrozona.bg Ви предоставя експертни анализи и съвети за успешна реализация в сектора, а също така информация за важни срокове и събития. При нас ще намерите още и интересни и полезни съвети за вашето хоби. Екипът на Агрозона подготвя цялото съдържание на сайт и списание Агрозона. В него участват 4 журналисти, както и стажантите, които се учат на аграрна журналистика в редакцията на Агрозона

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА