До 30 октомври се издават сертификати по мярка 11
Срокът за издаване на сертификатите за биологично производство, необходим за кандидатстване по…
ЕС: Потребителите търсят все повече качествени и биовина
От Общността оцениха мерките на ОСП за лозаро-винарския сектор Винената политика на…
Агрион Финанс облекчава лизинговите условия
Компанията дава възможност да отпадне самоучастието на лизингополучателя „Как да финансирам бизнес…
Ангажименти на Европейската растителнозащитна индустрия до 2030г.
Производителите на синтетични и био продукти за растителна защита се обединяват, за…
Опасните болести: Как да предпазите фиданките от бактериален рак
Засаждането на здрав посадъчен материал е от първостепенна задача за овощарите през…
7800 ха у нас раждат биогрозде
За потребителя означенията са трудно разпознаваеми и това създава условия за разпространение…
Тръгва втори прием по de minimis за плодове, зеленчуци, маслодайна роза и...
От днес 26 октомври до 10 ноември 2020 г. се отваря втори…
40% от стопаните увеличават площите с биозеленчуци
Темпът на растеж на цените обаче се забавя Производителите на биозеленчуци в…
Биодинамичните технологии за отглеждане на трайни насаждения и зеленчуци представят във Варна
Биодинамичните технологии за отглеждане на трайни насаждения и зеленчуци ще представят учени…
Производители отбелязват ръст в износа на лавандулово масло
Производителите на лавандулово масло отбелязват ръст в износа на суровината от над…
Подобряват се почвените влагозапаси, в следващите дни тече срокът за сеитба на…
Падналите между 10–20 l/m2 валежи през предходния период, в районите на Враца,…
Как правилно да белосате фиданките (+рецепти)
Трябва да нанесете слоя на 1,5-1,6 м от повърхността на почвата Белосването…