Рибен-миден фест – Каварна 2023 започва в петък

Павлина Георгиева
Павлина Георгиева
1 Минути

Юбилейното двадесето издание включва редица изненади за любителите на рибните ястия, мидите, морските дарове и хубавата музика

В първия ден на феста, от 17:00 часа врати отваря детско морско ателие, където местни и гостуващи малки творци ще могат да проявят фантазия и сръчност в рисуването върху камъчета и миди. Час по-късно, своите кулинарни умения ще представят кметове и кметски наместници от общината, предаде dobrichonline.com.

Гост на тазгодишното издание на феста е Шеф-готвач Снежана Орлова от екипа на предаването „Гозбата на България“, която заедно с кмета Елена Балтаджиева ще приготвят ястия и деликатеси от риба. Кулинарните морски изкушения с миди, скариди, рибни чорби и блюда ще могат да се опитат от почитатели на морската храна, уважили празника в края на август. В 20:00 часа на сцената ще се качи българска изпълнителка Нели Рангелова.

Във втория ден сцената ще бъде открита в 18:00 часа с концерт на малките таланти на България от “Летни творчески академии, Каварна 2023”. Програмата ще продължи с изпълненията на Тома Здравков.

Всички дейности по феста ще бъдат на площад „Защитата на Каварна“.

ЕТИКЕТИ: ,
Павлина Георгиева завършва Факултета по журналистика на СУ „Св. Климент Охридски“. В Аgrozona приоритет са й биологичното земеделие и здравословните храни, розопроизводството, пчеларството, ловът и риболовът.

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

Advertisements