Продуцент показва онлайн как се прави (рекламно) видео за фермерството

Лилия Александрова
Лилия Александрова
1 Минути

 

Как да си направите сами видео, за да представите фермерството по най-добрия начин, може да видите по време на уебинар, който ще се проведе на 9 юли. Лектор ще бъде Томас Лафолди, който ще се съсредоточи върху техниката необходима за реализацията на видео с добро качество. Той ще сподели своя опит във връзка с планирането, заснемането и редактирането на видеа.

Томас Лафолди е продуцент на нискобюджетни видеа за аудиовизуалната служба на ЕС. Също така той снима повечето видеа за FARM DEMO.

Уебинарът се финансира по проект NEFERTITI от програма „Хоризонт 2020“. Проектът се фокусира върху създаването на 10 интерактивни тематични мрежи, обхващащи 3 основни селскостопански сектора: животновъдство, индустриално земеделие и градинарство. Те обединяват 45 регионални центъра на демофермери и иновационни участници – съветници, кооперации, НПО, индустрия, образование, изследователи и политици.

Ръководството за създаването на видео за фермерството може да видите ТУК.
Участието в уебинара е свързано с предварителна регистрация, която може да направите ТУК.

Лилия Александрова е журналист в „Агрозона“ от 2013 г. Има магистърска степен по Международни отношения и бакалавърска степен по Бизнес администрация. Интересите ѝ са в областта на политическата интеграция и Европейския съюз, агропредприемачеството, образованието, труда и социалната политика.

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА