Как лютеницата става апетитна: рецептата на Денка Георгиева от фермерския пазар пред МЗХГ

Лилия Александрова
Лилия Александрова
1 Минути

 

Денка Георгиева е доказано име сред производителите на фермерски храни, които всяка сряда се продават пред Министерство на земеделието, храните и горите. Стопанката прави зимнина по традиционни рецепти – вкусни лютеници, домашен кетчуп с букет от билки и подправки, а най-новото предложение е македонски айвар, който се приготвя предимно от червена капия.

Цялото семейство помага в бутиковото производство на ароматни сладка от пъпеш и дори люти чушки. Вижте във Видеото:

СВЪРЗАНИ НОВИНИ
Лилия Александрова е журналист в „Агрозона“ от 2013 г. Има магистърска степен по Международни отношения и бакалавърска степен по Бизнес администрация. Интересите ѝ са в областта на политическата интеграция и Европейския съюз, агропредприемачеството, образованието, труда и социалната политика.

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама