БАхК настоява за забрана на влагането на насекоми в българските храни и...
Българската агрохранителна камара иска държавни стандарти, стриктен контрол и защита на потребителите…
Д-р Кулински, БАБХ: Маслеността е ключов показател за качеството на киселото мляко
Кравите по нашите географски ширини дават мляко със средна масленост от около…
Вкусно с Агрозона: Ел Би пробиотични бонбони
Здравословна наслада с кисело мляко и кокос Представяме ви една неустоима рецепта…
Сладкият картоф – една алтернативна култура на фона на променящия се климат
Бататът и възможностите за неговото отглеждане у нас Въздействието на изменението на…
Как да разпознаем качественото бяло саламурено сирене?
Сиренето е традиционен млечен продукт с характерен вкус и високи изисквания за…
Румънски десерт триумфира на световната кулинарна сцена
От кухнята до списание Milk Street: Историята на един вкусен успех В…
Млечна вълшебница против кашлица
Вкусно лечение без никакво мъчение Бронхитът е често срещано заболяване, което може…
БАБХ: Как да разпознаем имитиращите продукти, съдържащи в състава си мляко
Българската агенция по безопасност на храните (БАБХ) напомня на потребителите как да…
Вкусно с Агрозона: Торта “Шоколадов мус”
В света на кулинарията, където професионализмът често е на преден план, една…
МЗХ предлага да се ограничи водното съдържание в саламуреното сирене
За да се защитят интересите на потребителите, които закупуват такъв продукт, МЗХ…
Джелато дни в рамките на ФУДТЕХ 2025
Изкуството на италианския сладолед завладява Панаира на 18 и 19 февруари Международната…
Сладко от еленски бут и дъвки с медена вакса – новите хитове...
Изложбата се провежда за шеста година Сладко от еленски бут, дъвки с…