Трапеза

За храната, рецептите, напитките и празниците, които ни събират на трапезата

Всички публикации от Трапеза

БАхК настоява за забрана на влагането на насекоми в българските храни и...

Българската агрохранителна камара иска държавни стандарти, стриктен контрол и защита на потребителите

Д-р Кулински, БАБХ: Маслеността е ключов показател за качеството на киселото мляко

Кравите по нашите географски ширини дават мляко със средна масленост от около

Вкусно с Агрозона: Ел Би пробиотични бонбони

Здравословна наслада с кисело мляко и кокос Представяме ви една неустоима рецепта

Сладкият картоф – една алтернативна култура на фона на променящия се климат

Бататът и възможностите за неговото отглеждане у нас Въздействието на изменението на

Как да разпознаем качественото бяло саламурено сирене?

Сиренето е традиционен млечен продукт с характерен вкус и високи изисквания за

Румънски десерт триумфира на световната кулинарна сцена

От кухнята до списание Milk Street: Историята на един вкусен успех В

Млечна вълшебница против кашлица

Вкусно лечение без никакво мъчение Бронхитът е често срещано заболяване, което може

БАБХ: Как да разпознаем имитиращите продукти, съдържащи в състава си мляко

Българската агенция по безопасност на храните (БАБХ) напомня на потребителите как да

Вкусно с Агрозона: Торта “Шоколадов мус”

В света на кулинарията, където професионализмът често е на преден план, една

Джелато дни в рамките на ФУДТЕХ 2025

Изкуството на италианския сладолед завладява Панаира на 18 и 19 февруари Международната

Сладко от еленски бут и дъвки с медена вакса – новите хитове...

Изложбата се провежда за шеста година Сладко от еленски бут, дъвки с