CAP GREEN ZONE

Проектът CAP Green Zone: Be Organic! залага редица информационни мерки, които ще повишат знанията на заинтересованите страни относно плановете на Общата селскостопанска политика на ЕС (ОСП 2023-2027) за разширяване на дела на устойчивото и органично производство на храни в контекста на запазване на природата и биоразнообразието.

Прочети повече

Всички публикации от CAP GREEN ZONE

Приеха промените в ДЗЕС и директните плащания в Стратегическия план

Заради промените в законодателството Кампания 2023 е трудна за стопаните По време

Ивайло Тодоров, управител на Агробизнес консултинг: Приемът по НПВУ стартира, акцент са...

Вижте условията и допустимите разходи по процедурата за технологична и екологична модернизация

Здравето на почвите – акцент в дневния ред на земеделските министри на...

Очертаването на бъдещето на селските райони на ЕС също ще е тема

Награди на ЕС за органични продукти 2023: Финалистите са ясни

Европейският икономически и социален комитет (ЕИСК) обяви финалистите за всяка категория от

От разсада до пазара: Как се произвеждат зеленчуци по биологичен начин

Кои са трудностите в практиката разказва земеделският стопанин Любомир Маринов "Зеленчукопроизводство в

120 проекта получават до 300 хил. лева по целевия прием по подмярка...

В резултат на подпомогнатите проекти се очаква да бъде постигнат и значителен

ЕС планира да не освобождава фермерите от екологични мерки за 2024 г.

През настоящата година действат дерогации по отношение на сеитбооборота и угарите Европейската

ЕК: Търговията на ЕС със селскостопански храни се възстановява

Вносът на зърнени култури в ЕС се е увеличил с 1,7 милиарда

„От фермата до трапезата“: С 13 мерки за над 3 млрд. лева...

Акцент се поставя върху биопроизводството, подобряването на здравето на животните и антимикробната

Окончателно: Увеличиха бюджета по подмярка 4.2 с близо 51 млн. лева

Така общият бюджет по подмярката за инвестиции в преработвателни предприятия достига 477,2

Европейският съд ще решава как да се етикетират растителните протеинови продукти

Ще можем ли да определяме като пържола, салам и кюфте вегетариански продукти?

„От фермата до трапезата“: Какви цели си залага България?

Министерството на земеделието и храните публикува за обществено обсъждане проект на Националната

РЕКЛАМА