Фонд „Земеделие“ изплати още 2.5 млн. лева по обвързаните схеми за животновъдство
Държавен фонд „Земеделие“ изплати субсидии за животновъдство в размер на 2 516…
АЗПБ, Агрозона, Венцислав Върбанов: АЗПБ срещна за първи път производители и преработватели...
На снимката Венцислав Върбанов посреща министъра на земеделието Десислава Танева, която пристигна направо…
Очаква се среден ръст от 2,7% на реколтата от винено грозде в...
Европейският комитет на земеделските организации (Copa-Cogeca) предостави нови данни за реколтата от…
Индонезийски майстори правят ръчни часовници от дървени остатъци
Малки парчета дърво се превръщат в часовници – произведения на изкуството Индонезийски…
НДК заблестя в трибагреника на Франция в знак на съпричастност заради трагедията
Шест атаки, над 120 жертви, близо 300 ранени - това е равносметката…
Стартират Училища за готвене – ежемесечни кулинарни курсове и дискусии от За...
Тази събота, 14-ти ноември Екологично сдружение За Земята стартира поредица от ежемесечни кулинарни…
Природонаучният музей в Пловдив е отворен за посетители
Природонаучният музей в Пловдив, макар и частично, вече работи. Официалното откриване стана…
Общата усвояемост на средствата по Националната програма за лозаро-винарския сектор през последната...
Общата усвояемост на средствата по Националната програма за лозаро-винарския сектор през последната година…
Пловдив ще бъде във фокуса на винения свят през пролетта на 2016...
България ще бъде домакин на най-престижния независим международен винен конкурс Concours Mondial…
Владислав Цветанов, експерт в МЗХ, за мярка 4.2: Мислете как да структурирате...
Мислете как да структурирате проектите си от икономическа гледна точка. Министерство на…
BG продукти на масата, Кирил Вътев: “Българското месо не поскъпва във фермата”
Всички мерки за насърчаване на родното производство в България са извънпазарни, каза…
BG продукти на масата, Симеон Присадашки: „Ние като бранш твърдо не защитаваме...
България може да бъде конкурентна в Европа с производството на бяло саламурено…