България представя кулинарното си наследство в Лисабон
Богато разнообразие от български вкусове завладява най-големия хранителен панаир в Португалия България…
Министърът на туризма и Националният борд по туризъм обсъдиха предизвикателствата пред бранша
Предстоящи законодателни промени, маркетингови стратегии, дигитална трансформация и други ключови теми бяха…
Бутикови изби, нови винени проекти и традиционни производители на “Винария 2025”
От 18 до 22 февруари престижният форум ще начертае тенденции в индустрията…
“Природата – моето вдъхновение”: 30 години детско творчество под егидата на “Шуменско...
Стартира приемът на творби за юбилейното издание на Националния конкурс за ученици…
Инвестират 7,7 млн. евро за развитие на туризма в пограничните региони на...
Средствата ще бъдат насочени за модернизация на инфраструктура, подобряване на достъпност и…
Джелато дни в рамките на ФУДТЕХ 2025
Изкуството на италианския сладолед завладява Панаира на 18 и 19 февруари Международната…
Две седмици до старта на Агра, Винария и Фудтех 2025
Десетото издание се реализира отново под егидата на Министерството на земеделието и…
Анализ на НСИ: Твърдите горива бележат ръст в производството и доставките за...
Обрат в енергийния микс: Твърдите горива отново набират популярност, показват данни на…
ДКСБТ: Лек ръст в цените на основни хранителни стоки на борсите у...
Поскъпват повечето плодове и някои от зеленчуците Лек ръст в цените на…
Археокомплексът “Долината на тракийските царе”: Портал към древната история
Комплексът край Казанлък ще бъде домакин на научния семинар „Траки, вино и…
България и Унгария подписаха меморандум за разбирателство в областта на туризма
Документът предвижда също създаването на работна група, която ще координира и наблюдава…
Български оранжерийни производители ще участват на Fruit Logistica 2025 в Берлин
Изложението ще се проведе от 5 до 7 февруари Българската асоциация на…