Видео

семинар

Особеностите на трудовото законодателство в земеделието представят в Габрово

работници
Автор: Агрозона
Споделена0

Семинар на тема „Задължения на земеделските стопани за спазване на трудовото законодателство”  ще се проведе утре в Габрово. Организатори на информационната среща – семинар са Националната служба за съвети в земеделието и ИА „Главна инспекция по труда“.

По време на събитието инспекторът от дирекция „Инспекция по труда“ в града Ирина Тодорова ще запознае присъстващите с оценката на риска в земеделските стопанства. От своя страна директорът на дирекция „Инспекция по труда“ град Габрово Катя Колева ще представи законосъобразното наемане на работници в земеделското стопанство, включително и работа с еднодневни трудови договори. Експерти от Териториалния областен офис на НССЗ в Габрово ще представят възможностите за подпомагане на земеделските стопани по подмярка 4.1.2 „Инвестиции в земеделските стопанства по ТПРМЗС“ и подмярка 6.1 „Стартова помощ за млади земеделски стопани“ от ПРСР 2014-2020 г.

Събитието е с начален час 09.45, а мястото на провеждане  – гр. Габрово, ул. „Брянска” № 30, залата на Габровска търговско-промишлена палата.

Видео на фокус

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *